Na de oprichting van het NHOO in 1978 kwam Barend Koolhaas als eerst dirigent voor het orkest. Hij werd in 1982 opgevolgd door zijn zoon Daan. Na 25 jaar dit orkest te hebben geleid vond hij het tijd voor zijn vertrek en heeft Luc Mager op 1 mei 2007 het stokje overgenomen.
 
Luc Mager, afkomstig uit Landsmeer was 11 jaar toen hij muzieklessen nam voor het "Harmonium". Ook werd hij lid van "Amicitia" en speelde eerst op de bariton en later de bas-tuba. Van 1986 tot 2009 was hij daar de dirigent. 
 
Luc is het onderwijs ingegaan en was zeer veel jaren muziekdocent op een middelbare school. Zijn diploma directie harmonie/fanfare behaalde hij aan het Conservatorium in Hilversum. Hij is ook oprichter van diverse muziekgezelschappen, waaronder het Waterlands Blazers Ensemble, een semi-professioneel harmonieorkest, waar hij ook 9 jaar de dirigent was. 
 
Luc Mager heeft ook diverse grote evenementen georganiseerd, zoals kerstconcerten met projectkoren en diverse artiesten. Tevens is hij de organisator van 6 Prom-concerten in Landsmeer met bekende solisten.